Kiropraktor i Hovås

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Hovås - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Hovås som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Hovås. Om du bor i eller i närheten av Hovås och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Hovås så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Hovås som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Hovås.
Annons:

Kiropraktor i Hovås

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Hovås som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Hovås.

Li ming Harmonivård
Östra Kopparkärrsvägen 19
436 54 Hovås

Annons:

Kiropraktorfakta om Hovås

I Hovås finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Hovås. Nedan finns en del allmän information om Hovås, annat än om kiropraktorer i Hovås,

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här finns mer information om Hovås som du kan ta del av om du vill veta mer om Hovås än saker relaterat till kiropraktor i Hovås.

I Hovås fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Hovås från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västra Götaland.