Kiropraktor i Hisings Backa

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Hisings Backa - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Hisings Backa som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Hisings Backa. Om du bor i eller i närheten av Hisings Backa och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Hisings Backa så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Hisings Backa som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Hisings Backa.
Annons:

Kiropraktor i Hisings Backa

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Hisings Backa som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Hisings Backa.

Kiropraktor Camilla Broström
Importgatan 2D
422 46 Hisings Backa

Annons:

Kiropraktorfakta om Hisings Backa

I Hisings Backa finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Hisings Backa. Nedan finns en del allmän information om Hisings Backa, annat än om kiropraktorer i Hisings Backa,

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här finns mer information om Hisings Backa som du kan ta del av om du vill veta mer om Hisings Backa än saker relaterat till kiropraktor i Hisings Backa.

I Hisings Backa fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Hisings Backa från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västra Götaland.