Kiropraktor i Borås

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Borås - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Borås som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Borås. Om du bor i eller i närheten av Borås och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Borås så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Borås som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 4 olika kiropraktorer att välja mellan i Borås.
Annons:

Kiropraktor i Borås

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Borås som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Borås.

Peter Dragstedt Kiropraktor
Källbäcksrydsgatan 9
507 42 Borås


DC.Doctor of ChiropracticPeter Björkman
Österlånggatan 63
503 37 Borås


Kopp Per-Ingvar, Dr of Chiropractic
Allégatan 66
503 37 Borås


Fysiomedica
Åsbogatan 7
503 36 Borås

Annons:

Kiropraktorfakta om Borås

I Borås finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Borås. Nedan finns en del allmän information om Borås, annat än om kiropraktorer i Borås,

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här finns mer information om Borås som du kan ta del av om du vill veta mer om Borås än saker relaterat till kiropraktor i Borås.

I Borås fann vi sammanlagt 4 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Borås från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västra Götaland.