Kiropraktor i Askim

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Askim - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Askim som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Askim. Om du bor i eller i närheten av Askim och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Askim så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Askim som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Askim.
Annons:

Kiropraktor i Askim

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Askim som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Askim.

Mk Kiropraktik AB
Askåkersplan 21
436 43 Askim

Annons:

Kiropraktorfakta om Askim

I Askim finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Askim. Nedan finns en del allmän information om Askim, annat än om kiropraktorer i Askim,

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här finns mer information om Askim som du kan ta del av om du vill veta mer om Askim än saker relaterat till kiropraktor i Askim.

I Askim fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Askim från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västra Götaland.