Kiropraktor i Åmål

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Åmål - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Åmål som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Åmål. Om du bor i eller i närheten av Åmål och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Åmål så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Åmål som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Åmål.
Annons:

Kiropraktor i Åmål

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Åmål som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Åmål.

Osteopatkliniken
Kungsgatan 24
662 31 Åmål


Spinal Balans Åmål
Kyrkogatan 14
662 31 Åmål

Annons:

Kiropraktorfakta om Åmål

I Åmål finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Åmål. Nedan finns en del allmän information om Åmål, annat än om kiropraktorer i Åmål,

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här finns mer information om Åmål som du kan ta del av om du vill veta mer om Åmål än saker relaterat till kiropraktor i Åmål.

I Åmål fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Åmål från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västra Götaland.