Kiropraktor i Västerås

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Västerås - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Västerås som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Västerås. Om du bor i eller i närheten av Västerås och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Västerås så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Västerås som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 7 olika kiropraktorer att välja mellan i Västerås.
Annons:

Kiropraktor i Västerås

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Västerås som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Västerås.

Clavells Kiropraktorklinik
Kopparlundsvägen 14
721 30 Västerås


Per Sundqvist Kiropraktik Fysiomotoriskt testcenter
Kopparbergsvägen 14
722 13 Västerås


C F Thörn Kiropraktik
Badhusgatan 1
722 15 Västerås


Muntilas Massage & Chiropraktik HB
Svalgången 1
724 81 Västerås


Peggy Netzler Homeopati Zonterapi
Tessingatan 2
722 16 Västerås


Christer R. Sahlberg Kiropraktik
Kopparbergsvägen 19
722 13 Västerås


Levád Fysiotherapi AB
Brandthovdagatan 3
721 35 Västerås

Annons:

Kiropraktorfakta om Västerås

I Västerås finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Västerås. Nedan finns en del allmän information om Västerås, annat än om kiropraktorer i Västerås,

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här finns mer information om Västerås som du kan ta del av om du vill veta mer om Västerås än saker relaterat till kiropraktor i Västerås.

I Västerås fann vi sammanlagt 7 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Västerås från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västmanland.