Kiropraktor i Sala

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Sala - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Sala som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Sala. Om du bor i eller i närheten av Sala och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Sala så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Sala som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Sala.
Annons:

Kiropraktor i Sala

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Sala som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Sala.

Sala Kiropraktorklinik
Drottninggatan 9
733 30 Sala

Annons:

Kiropraktorfakta om Sala

I Sala finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Sala. Nedan finns en del allmän information om Sala, annat än om kiropraktorer i Sala,

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här finns mer information om Sala som du kan ta del av om du vill veta mer om Sala än saker relaterat till kiropraktor i Sala.

I Sala fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Sala från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västmanland.