Kiropraktor i Ånge

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Ånge - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Ånge som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Ånge. Om du bor i eller i närheten av Ånge och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Ånge så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Ånge som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Ånge.
Annons:

Kiropraktor i Ånge

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Ånge som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Ånge.

Leg. kiropraktor Iréne Johnson
Köpmangatan 14
841 34 ånge


Kiropraktiken Lena Edholm
Sörsidan 225
841 91 Ånge

Annons:

Kiropraktorfakta om Ånge

I Ånge finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Ånge. Nedan finns en del allmän information om Ånge, annat än om kiropraktorer i Ånge,

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här finns mer information om Ånge som du kan ta del av om du vill veta mer om Ånge än saker relaterat till kiropraktor i Ånge.

I Ånge fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Ånge från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västernorrland.