Kiropraktor i Umeå

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Umeå - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Umeå som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Umeå. Om du bor i eller i närheten av Umeå och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Umeå så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Umeå som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Umeå.
Annons:

Kiropraktor i Umeå

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Umeå som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Umeå.

Umeå Kiropraktorklinik Bronemo
Rådhusesplanaden 17C
903 28 Umeå


Alphapraktiken Staffan Järnefors, Doctor of Chiropractic
Rådhusesplanaden 7B
903 28 Umeå

Annons:

Kiropraktorfakta om Umeå

I Umeå finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Umeå. Nedan finns en del allmän information om Umeå, annat än om kiropraktorer i Umeå,

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här finns mer information om Umeå som du kan ta del av om du vill veta mer om Umeå än saker relaterat till kiropraktor i Umeå.

I Umeå fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Umeå från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Västerbotten.