Kiropraktor i Östervåla

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Östervåla - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Östervåla som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Östervåla. Om du bor i eller i närheten av Östervåla och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Östervåla så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Östervåla som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Östervåla.
Annons:

Kiropraktor i Östervåla

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Östervåla som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Östervåla.

Trulssons Kiropraktik
Torgvägen 10
740 46 Östervåla

Annons:

Kiropraktorfakta om Östervåla

I Östervåla finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Östervåla. Nedan finns en del allmän information om Östervåla, annat än om kiropraktorer i Östervåla,

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här finns mer information om Östervåla som du kan ta del av om du vill veta mer om Östervåla än saker relaterat till kiropraktor i Östervåla.

I Östervåla fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Östervåla från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Uppsala.