Kiropraktor i Bålsta

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Bålsta - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Bålsta som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Bålsta. Om du bor i eller i närheten av Bålsta och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Bålsta så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Bålsta som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Bålsta.
Annons:

Kiropraktor i Bålsta

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Bålsta som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Bålsta.

Olavis Kiropraktik
Centrumstråket 11
746 32 Bålsta


Rosenfors Rygg Rehab
Mjödvägen 5
746 50 Bålsta

Annons:

Kiropraktorfakta om Bålsta

I Bålsta finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Bålsta. Nedan finns en del allmän information om Bålsta, annat än om kiropraktorer i Bålsta,

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här finns mer information om Bålsta som du kan ta del av om du vill veta mer om Bålsta än saker relaterat till kiropraktor i Bålsta.

I Bålsta fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Bålsta från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Uppsala.