Kiropraktor i Vällingby

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Vällingby - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Vällingby som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Vällingby. Om du bor i eller i närheten av Vällingby och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Vällingby så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Vällingby som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Vällingby.
Annons:

Kiropraktor i Vällingby

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Vällingby som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Vällingby.

Vällingby Kiropraktorklinik
Årevägen 27
162 61 Vällingby

Annons:

Kiropraktorfakta om Vällingby

I Vällingby finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Vällingby. Nedan finns en del allmän information om Vällingby, annat än om kiropraktorer i Vällingby,

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här finns mer information om Vällingby som du kan ta del av om du vill veta mer om Vällingby än saker relaterat till kiropraktor i Vällingby.

I Vällingby fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Vällingby från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Stockholm.