Kiropraktor i Lidingö

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Lidingö - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Lidingö som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Lidingö. Om du bor i eller i närheten av Lidingö och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Lidingö så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Lidingö som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Lidingö.
Annons:

Kiropraktor i Lidingö

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Lidingö som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Lidingö.

Malin Sköld leg. kiropraktor i Lidingö
Tellusvägen 10
181 63 Lidingö

Annons:

Kiropraktorfakta om Lidingö

I Lidingö finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Lidingö. Nedan finns en del allmän information om Lidingö, annat än om kiropraktorer i Lidingö,

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här finns mer information om Lidingö som du kan ta del av om du vill veta mer om Lidingö än saker relaterat till kiropraktor i Lidingö.

I Lidingö fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Lidingö från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Stockholm.