Kiropraktor i Kungsängen

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Kungsängen - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Kungsängen som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Kungsängen. Om du bor i eller i närheten av Kungsängen och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Kungsängen så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Kungsängen som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Kungsängen.
Annons:

Kiropraktor i Kungsängen

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Kungsängen som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Kungsängen.

Kenzai AB
Östervägen 1
196 30 Kungsängen

Annons:

Kiropraktorfakta om Kungsängen

I Kungsängen finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Kungsängen. Nedan finns en del allmän information om Kungsängen, annat än om kiropraktorer i Kungsängen,

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här finns mer information om Kungsängen som du kan ta del av om du vill veta mer om Kungsängen än saker relaterat till kiropraktor i Kungsängen.

I Kungsängen fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Kungsängen från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Stockholm.