Kiropraktor i Järna

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Järna - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Järna som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Järna. Om du bor i eller i närheten av Järna och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Järna så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Järna som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Järna.
Annons:

Kiropraktor i Järna

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Järna som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Järna.

Järna Kiropraktik
Tuna Industriväg 4
153 30 Järna

Annons:

Kiropraktorfakta om Järna

I Järna finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Järna. Nedan finns en del allmän information om Järna, annat än om kiropraktorer i Järna,

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här finns mer information om Järna som du kan ta del av om du vill veta mer om Järna än saker relaterat till kiropraktor i Järna.

I Järna fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Järna från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Stockholm.