Kiropraktor i Hägersten

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Hägersten - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Hägersten som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Hägersten. Om du bor i eller i närheten av Hägersten och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Hägersten så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Hägersten som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Hägersten.
Annons:

Kiropraktor i Hägersten

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Hägersten som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Hägersten.

Janssons Kiropraktik & Rehab
Telefonvägen 18
126 37 Hägersten


Hägerstens Kiropraktor Klinik
Störtloppsvägen 28
129 47 Hägersten

Annons:

Kiropraktorfakta om Hägersten

I Hägersten finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Hägersten. Nedan finns en del allmän information om Hägersten, annat än om kiropraktorer i Hägersten,

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här finns mer information om Hägersten som du kan ta del av om du vill veta mer om Hägersten än saker relaterat till kiropraktor i Hägersten.

I Hägersten fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Hägersten från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Stockholm.