Kiropraktor i Farsta

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Farsta - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Farsta som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Farsta. Om du bor i eller i närheten av Farsta och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Farsta så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Farsta som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 3 olika kiropraktorer att välja mellan i Farsta.
Annons:

Kiropraktor i Farsta

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Farsta som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Farsta.

Matton Jernberg Friskvårdspartner
Munkforsplan 33
123 47 Farsta


Naprapat Doktorerna
Munkforsplan 37
123 47 Farsta


Bonnevier Per-Olof, Leg. Kiropraktor
Runsätravägen 25
123 63 Farsta

Annons:

Kiropraktorfakta om Farsta

I Farsta finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Farsta. Nedan finns en del allmän information om Farsta, annat än om kiropraktorer i Farsta,

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här finns mer information om Farsta som du kan ta del av om du vill veta mer om Farsta än saker relaterat till kiropraktor i Farsta.

I Farsta fann vi sammanlagt 3 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Farsta från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Stockholm.