Kiropraktor i Bandhagen

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Bandhagen - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Bandhagen som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Bandhagen. Om du bor i eller i närheten av Bandhagen och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Bandhagen så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Bandhagen som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Bandhagen.
Annons:

Kiropraktor i Bandhagen

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Bandhagen som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Bandhagen.

Lizas Kiropraktik AB
Fjugestagränd 2
124 72 Bandhagen

Annons:

Kiropraktorfakta om Bandhagen

I Bandhagen finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Bandhagen. Nedan finns en del allmän information om Bandhagen, annat än om kiropraktorer i Bandhagen,

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här finns mer information om Bandhagen som du kan ta del av om du vill veta mer om Bandhagen än saker relaterat till kiropraktor i Bandhagen.

I Bandhagen fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Bandhagen från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Stockholm.