Kiropraktor i Älta

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Älta - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Älta som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Älta. Om du bor i eller i närheten av Älta och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Älta så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Älta som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Älta.
Annons:

Kiropraktor i Älta

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Älta som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Älta.

Tomas Larsson Friskvård
Blåbärsslingan 61
138 35 älta

Annons:

Kiropraktorfakta om Älta

I Älta finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Älta. Nedan finns en del allmän information om Älta, annat än om kiropraktorer i Älta,

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här finns mer information om Älta som du kan ta del av om du vill veta mer om Älta än saker relaterat till kiropraktor i Älta.

I Älta fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Älta från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Stockholm.