Kiropraktor i Trelleborg

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Trelleborg - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Trelleborg som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Trelleborg. Om du bor i eller i närheten av Trelleborg och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Trelleborg så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Trelleborg som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Trelleborg.
Annons:

Kiropraktor i Trelleborg

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Trelleborg som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Trelleborg.

Trelleborgs Kiropraktorklinik
Kontinentgatan 2
231 42 Trelleborg

Annons:

Kiropraktorfakta om Trelleborg

I Trelleborg finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Trelleborg. Nedan finns en del allmän information om Trelleborg, annat än om kiropraktorer i Trelleborg,

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här finns mer information om Trelleborg som du kan ta del av om du vill veta mer om Trelleborg än saker relaterat till kiropraktor i Trelleborg.

I Trelleborg fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Trelleborg från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Skåne.