Kiropraktor i Svedala

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Svedala - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Svedala som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Svedala. Om du bor i eller i närheten av Svedala och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Svedala så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Svedala som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Svedala.
Annons:

Kiropraktor i Svedala

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Svedala som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Svedala.

Ribnell Kiropraktik AB
Bönnarpsvägen 156
233 92 Svedala

Annons:

Kiropraktorfakta om Svedala

I Svedala finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Svedala. Nedan finns en del allmän information om Svedala, annat än om kiropraktorer i Svedala,

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här finns mer information om Svedala som du kan ta del av om du vill veta mer om Svedala än saker relaterat till kiropraktor i Svedala.

I Svedala fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Svedala från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Skåne.