Kiropraktor i Lund

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Lund - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Lund som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Lund. Om du bor i eller i närheten av Lund och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Lund så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Lund som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 3 olika kiropraktorer att välja mellan i Lund.
Annons:

Kiropraktor i Lund

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Lund som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Lund.

Ryggcentrum Lund AB
Botulfsgatan 2
223 50 Lund


Lunds Familjekiropraktik AB
Trollebergsvägen 1
222 29 Lund


Lunds Chiropraktormottagning
Grönegatan 18
222 24 Lund

Annons:

Kiropraktorfakta om Lund

I Lund finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Lund. Nedan finns en del allmän information om Lund, annat än om kiropraktorer i Lund,

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här finns mer information om Lund som du kan ta del av om du vill veta mer om Lund än saker relaterat till kiropraktor i Lund.

I Lund fann vi sammanlagt 3 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Lund från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Skåne.