Kiropraktor i Limhamn

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Limhamn - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Limhamn som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Limhamn. Om du bor i eller i närheten av Limhamn och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Limhamn så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Limhamn som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Limhamn.
Annons:

Kiropraktor i Limhamn

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Limhamn som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Limhamn.

Leg. Kiropraktor Johanna Kolström
Järnvägsgatan 42
216 14 Limhamn


Leg kiropraktor Birgitte Karlshøj
Gustavsgatan 34
216 11 Limhamn

Annons:

Kiropraktorfakta om Limhamn

I Limhamn finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Limhamn. Nedan finns en del allmän information om Limhamn, annat än om kiropraktorer i Limhamn,

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här finns mer information om Limhamn som du kan ta del av om du vill veta mer om Limhamn än saker relaterat till kiropraktor i Limhamn.

I Limhamn fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Limhamn från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Skåne.