Kiropraktor i Linköping

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Linköping - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Linköping som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Linköping. Om du bor i eller i närheten av Linköping och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Linköping så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Linköping som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 5 olika kiropraktorer att välja mellan i Linköping.
Annons:

Kiropraktor i Linköping

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Linköping som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Linköping.

Mats Haglund Kiropraktorhuset
Snickaregatan 34B
582 26 Linköping


Leg Kiropraktor Sven Örup AB
S:T Larsgatan 21
582 24 Linköping


Rosenbaum Annika Chiropraktikmottagning
Enhagsvägen 47
589 43 Linköping


Kiropraktor Akuten
Apotekaregatan 7
582 27 Linköping


Aktiv Kiropraktik AB, Michael Eklund
Klostergatan 42
582 23 Linköping

Annons:

Kiropraktorfakta om Linköping

I Linköping finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Linköping. Nedan finns en del allmän information om Linköping, annat än om kiropraktorer i Linköping,

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här finns mer information om Linköping som du kan ta del av om du vill veta mer om Linköping än saker relaterat till kiropraktor i Linköping.

I Linköping fann vi sammanlagt 5 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Linköping från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Östergötland.