Kiropraktor i Kisa

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Kisa - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Kisa som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Kisa. Om du bor i eller i närheten av Kisa och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Kisa så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Kisa som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Kisa.
Annons:

Kiropraktor i Kisa

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Kisa som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Kisa.

Berg Björn Kiropraktor leg.
Danboms Väg 2
590 36 Kisa


Aktiv Kiropraktik, Michael Eklund
Brokullen Tornet
590 39 Kisa

Annons:

Kiropraktorfakta om Kisa

I Kisa finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Kisa. Nedan finns en del allmän information om Kisa, annat än om kiropraktorer i Kisa,

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här finns mer information om Kisa som du kan ta del av om du vill veta mer om Kisa än saker relaterat till kiropraktor i Kisa.

I Kisa fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Kisa från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Östergötland.