Kiropraktor i Örebro

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Örebro - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Örebro som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Örebro. Om du bor i eller i närheten av Örebro och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Örebro så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Örebro som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 8 olika kiropraktorer att välja mellan i Örebro.
Annons:

Kiropraktor i Örebro

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Örebro som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Örebro.

Aktiv Kiropraktik
Drottninggatan 11
702 10 Örebro


Ryggcenter
Vaktelvägen 2
703 48 Örebro


Function Kiropraktik & Rehab
Oskarsparken 7
702 12 Örebro


Din Kiropraktor i Närke
Östra Vintergatan 36
703 43 örebro


Hanser Kiropraktorklinik
Storgatan 6
703 61 örebro


Örebro Kiropraktorklinik AB
Eklundavägen 21
702 17 örebro


Kiropraktor Patrik Andersson
Västra Vintergatan 114
703 44 Örebro


Stjernlöfs Kiropraktormottagning
Beväringsgatan 16
703 65 örebro

Annons:

Kiropraktorfakta om Örebro

I Örebro finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Örebro. Nedan finns en del allmän information om Örebro, annat än om kiropraktorer i Örebro,

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här finns mer information om Örebro som du kan ta del av om du vill veta mer om Örebro än saker relaterat till kiropraktor i Örebro.

I Örebro fann vi sammanlagt 8 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Örebro från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Örebro.