Kiropraktor i Piteå

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Piteå - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Piteå som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Piteå. Om du bor i eller i närheten av Piteå och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Piteå så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Piteå som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Piteå.
Annons:

Kiropraktor i Piteå

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Piteå som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Piteå.

Chiropraktiken Thomas Karlsson
Prästgårdsgatan 29
941 32 Piteå

Annons:

Kiropraktorfakta om Piteå

I Piteå finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Piteå. Nedan finns en del allmän information om Piteå, annat än om kiropraktorer i Piteå,

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här finns mer information om Piteå som du kan ta del av om du vill veta mer om Piteå än saker relaterat till kiropraktor i Piteå.

I Piteå fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Piteå från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Norrbotten.