Kiropraktor i Luleå

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Luleå - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Luleå som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Luleå. Om du bor i eller i närheten av Luleå och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Luleå så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Luleå som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 4 olika kiropraktorer att välja mellan i Luleå.
Annons:

Kiropraktor i Luleå

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Luleå som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Luleå.

Kiropraktorklinik, Monica Uusitalo
Bergvikskurvan 11
973 31 Luleå


Dr Brambergs Kiropraktorklinik
Backgatan 2
972 42 Luleå


Kiropraktor Thomas Karlsson
Kungsgatan 36
972 41 Luleå


Luleå Kiropraktorklinik AB
Hermelinsgatan 23A
972 31 Luleå

Annons:

Kiropraktorfakta om Luleå

I Luleå finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Luleå. Nedan finns en del allmän information om Luleå, annat än om kiropraktorer i Luleå,

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här finns mer information om Luleå som du kan ta del av om du vill veta mer om Luleå än saker relaterat till kiropraktor i Luleå.

I Luleå fann vi sammanlagt 4 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Luleå från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Norrbotten.