Kiropraktor i Haparanda

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Haparanda - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Haparanda som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Haparanda. Om du bor i eller i närheten av Haparanda och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Haparanda så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Haparanda som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Haparanda.
Annons:

Kiropraktor i Haparanda

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Haparanda som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Haparanda.

Luthströms Kiropraktik
Storgatan 63
953 32 Haparanda

Annons:

Kiropraktorfakta om Haparanda

I Haparanda finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Haparanda. Nedan finns en del allmän information om Haparanda, annat än om kiropraktorer i Haparanda,

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här finns mer information om Haparanda som du kan ta del av om du vill veta mer om Haparanda än saker relaterat till kiropraktor i Haparanda.

I Haparanda fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Haparanda från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Norrbotten.