Kiropraktor i Gällivare

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Gällivare - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Gällivare som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Gällivare. Om du bor i eller i närheten av Gällivare och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Gällivare så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Gällivare som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Gällivare.
Annons:

Kiropraktor i Gällivare

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Gällivare som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Gällivare.

Gällivare Kiropraktorklinik
Birkarlagatan 12
982 36 Gällivare

Annons:

Kiropraktorfakta om Gällivare

I Gällivare finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Gällivare. Nedan finns en del allmän information om Gällivare, annat än om kiropraktorer i Gällivare,

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här finns mer information om Gällivare som du kan ta del av om du vill veta mer om Gällivare än saker relaterat till kiropraktor i Gällivare.

I Gällivare fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Gällivare från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Norrbotten.