Kiropraktor i Ljungby

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Ljungby - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Ljungby som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Ljungby. Om du bor i eller i närheten av Ljungby och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Ljungby så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Ljungby som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Ljungby.
Annons:

Kiropraktor i Ljungby

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Ljungby som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Ljungby.

Leg. Kiropraktor Christer Karlsson
Stationsgatan 2
341 60 Ljungby

Annons:

Kiropraktorfakta om Ljungby

I Ljungby finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Ljungby. Nedan finns en del allmän information om Ljungby, annat än om kiropraktorer i Ljungby,

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här finns mer information om Ljungby som du kan ta del av om du vill veta mer om Ljungby än saker relaterat till kiropraktor i Ljungby.

I Ljungby fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Ljungby från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Kronoberg.