Kiropraktor i Kalmar

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Kalmar - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Kalmar som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Kalmar. Om du bor i eller i närheten av Kalmar och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Kalmar så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Kalmar som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 3 olika kiropraktorer att välja mellan i Kalmar.
Annons:

Kiropraktor i Kalmar

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Kalmar som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Kalmar.

Stegborg Kiropraktik & Akupunktur
Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar


Rygghälsan i Kalmar
Södra Långgatan 48
392 31 Kalmar


Kiropraktor Kliniken Grundhälsan
Blå Gatan 20
393 58 Kalmar

Annons:

Kiropraktorfakta om Kalmar

I Kalmar finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Kalmar. Nedan finns en del allmän information om Kalmar, annat än om kiropraktorer i Kalmar,

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här finns mer information om Kalmar som du kan ta del av om du vill veta mer om Kalmar än saker relaterat till kiropraktor i Kalmar.

I Kalmar fann vi sammanlagt 3 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Kalmar från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Kalmar.