Kiropraktor i Tranås

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Tranås - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Tranås som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Tranås. Om du bor i eller i närheten av Tranås och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Tranås så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Tranås som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Tranås.
Annons:

Kiropraktor i Tranås

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Tranås som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Tranås.

Berg Kurt, Leg. Kiropraktor
Framnäsgatan 9B
573 39 Tranås


Leg. Kiropraktor Jenny Ohlsson AB
Ågatan 21
573 31 Tranås

Annons:

Kiropraktorfakta om Tranås

I Tranås finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Tranås. Nedan finns en del allmän information om Tranås, annat än om kiropraktorer i Tranås,

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här finns mer information om Tranås som du kan ta del av om du vill veta mer om Tranås än saker relaterat till kiropraktor i Tranås.

I Tranås fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Tranås från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Jönköping.