Kiropraktor i Östersund

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Östersund - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Östersund som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Östersund. Om du bor i eller i närheten av Östersund och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Östersund så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Östersund som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 3 olika kiropraktorer att välja mellan i Östersund.
Annons:

Kiropraktor i Östersund

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Östersund som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Östersund.

Hägglunds Kiropraktik & Rehab AB
Tegelbruksvägen 11
831 47 östersund


Alternativ Ljuspunkten
Körfältsvägen 8
831 38 östersund


Leg Kiropraktor Alexandra Bostedt
Rådhusgatan 46
831 34 östersund

Annons:

Kiropraktorfakta om Östersund

I Östersund finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Östersund. Nedan finns en del allmän information om Östersund, annat än om kiropraktorer i Östersund,

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här finns mer information om Östersund som du kan ta del av om du vill veta mer om Östersund än saker relaterat till kiropraktor i Östersund.

I Östersund fann vi sammanlagt 3 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Östersund från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Jämtland.