Kiropraktor i Åre

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Åre - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Åre som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Åre. Om du bor i eller i närheten av Åre och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Åre så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Åre som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Åre.
Annons:

Kiropraktor i Åre

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Åre som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Åre.

Kiropraktik i Åre
Kurortsvägen 20
830 13 åre

Annons:

Kiropraktorfakta om Åre

I Åre finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Åre. Nedan finns en del allmän information om Åre, annat än om kiropraktorer i Åre,

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här finns mer information om Åre som du kan ta del av om du vill veta mer om Åre än saker relaterat till kiropraktor i Åre.

I Åre fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Åre från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Jämtland.