Kiropraktor i Sälen

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Sälen - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Sälen som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Sälen. Om du bor i eller i närheten av Sälen och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Sälen så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Sälen som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Sälen.
Annons:

Kiropraktor i Sälen

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Sälen som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Sälen.

Sälens Kiropraktik & Spa AB
Tjälvägen 8
780 67 Sälen

Annons:

Kiropraktorfakta om Sälen

I Sälen finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Sälen. Nedan finns en del allmän information om Sälen, annat än om kiropraktorer i Sälen,

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här finns mer information om Sälen som du kan ta del av om du vill veta mer om Sälen än saker relaterat till kiropraktor i Sälen.

I Sälen fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Sälen från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Dalarna.