Kiropraktor i Falun

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Falun - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Falun som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Falun. Om du bor i eller i närheten av Falun och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Falun så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Falun som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 2 olika kiropraktorer att välja mellan i Falun.
Annons:

Kiropraktor i Falun

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Falun som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Falun.

Leg. Kiropraktor Gunnar Tiselius
Åsgatan 43
791 71 Falun


Falu Kiropraktik & Akupunktur Klinik
Slaggatan 13
791 71 Falun

Annons:

Kiropraktorfakta om Falun

I Falun finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Falun. Nedan finns en del allmän information om Falun, annat än om kiropraktorer i Falun,

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här finns mer information om Falun som du kan ta del av om du vill veta mer om Falun än saker relaterat till kiropraktor i Falun.

I Falun fann vi sammanlagt 2 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Falun från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Dalarna.