Kiropraktor i Borlänge

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Borlänge - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Borlänge som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Borlänge. Om du bor i eller i närheten av Borlänge och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Borlänge så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Borlänge som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 3 olika kiropraktorer att välja mellan i Borlänge.
Annons:

Kiropraktor i Borlänge

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Borlänge som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Borlänge.

Dalarnas Smärtklinik
Tunagatan 21
784 34 Borlänge


Kreativ Hälsa i Dalarna AB
Ritargatan 4
781 70 Borlänge


Din Kiropraktor i Dalarna AB
Sveagatan 15
784 33 Borlänge

Annons:

Kiropraktorfakta om Borlänge

I Borlänge finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Borlänge. Nedan finns en del allmän information om Borlänge, annat än om kiropraktorer i Borlänge,

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här finns mer information om Borlänge som du kan ta del av om du vill veta mer om Borlänge än saker relaterat till kiropraktor i Borlänge.

I Borlänge fann vi sammanlagt 3 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Borlänge från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Dalarna.