Kiropraktor i Avesta

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Avesta - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Avesta som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Avesta. Om du bor i eller i närheten av Avesta och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Avesta så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Avesta som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Avesta.
Annons:

Kiropraktor i Avesta

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Avesta som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Avesta.

Kiropraktorhälsan Lars Örum
Skogsbovägen 11
774 60 Avesta

Annons:

Kiropraktorfakta om Avesta

I Avesta finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Avesta. Nedan finns en del allmän information om Avesta, annat än om kiropraktorer i Avesta,

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här finns mer information om Avesta som du kan ta del av om du vill veta mer om Avesta än saker relaterat till kiropraktor i Avesta.

I Avesta fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Avesta från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Dalarna.