Kiropraktor i Karlshamn

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Karlshamn - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Karlshamn som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Karlshamn. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Karlshamn så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Karlshamn som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Karlshamn.
Annons:

Kiropraktor i Karlshamn

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Karlshamn som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Karlshamn.

Berghalls Kiropraktik
Drottninggatan 69B
374 38 Karlshamn

Annons:

Kiropraktorfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Karlshamn. Nedan finns en del allmän information om Karlshamn, annat än om kiropraktorer i Karlshamn,

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här finns mer information om Karlshamn som du kan ta del av om du vill veta mer om Karlshamn än saker relaterat till kiropraktor i Karlshamn.

I Karlshamn fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Karlshamn från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Blekinge.