Kiropraktor i Kallinge

Annons:
Erfaren och duktig kiropraktor i Kallinge - här hittar du de bästa kiropraktorerna i Kallinge som kan hjälpa dig med olika typer av besvär i rygg, nacke, axlar, knä samt muskler och leder i Kallinge. Om du bor i eller i närheten av Kallinge och har t.ex. ryggont, nackont eller problem med leder och muskler i Kallinge så hittar du här rekommenderade kiropraktorer i Kallinge som du kan ta kontakt med. Sammanlagt finns det 1 olika kiropraktorer att välja mellan i Kallinge.
Annons:

Kiropraktor i Kallinge

Här nedanför ser du vår lista över alla kiropraktorer i Kallinge som du kan välja mellan när du behöver få tag i en kiropraktor som kan kiropraktik i Kallinge.

Ronneby Rygg- & Ledklinik AB
Kockumsvägen 19A
372 50 Kallinge

Annons:

Kiropraktorfakta om Kallinge

I Kallinge finns som bekant minst en verksam kiropraktor som du kan kontakta när du har ont i ryggen, ledvärk, muskelvärk eller andra problem som t.ex. nackont eller ont i knäet i Kallinge. Nedan finns en del allmän information om Kallinge, annat än om kiropraktorer i Kallinge,

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här finns mer information om Kallinge som du kan ta del av om du vill veta mer om Kallinge än saker relaterat till kiropraktor i Kallinge.

I Kallinge fann vi sammanlagt 1 olika kiropraktorer att välja mellan när du behöver hjälp med ryggont, knäproblem eller t.ex. smärta i muskler och leder. Om du inte hittar någon lämplig kiropraktor i Kallinge från vår listan ovan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra kiropraktorer i Blekinge.